(Zonne)brillen

Brilmonturen, voor ieder persoon het juiste brilmontuur

brillen

Wie voor het eerst de winkel binnenkomt zal aangenaam verrast zijn door de keuze in monturen. Overzichtelijk op trend en stijl gerangschikt vindt u hier altijd een geweldige collectie. Ottica Eye Fashion besteedt veel tijd aan het samenstellen van de collecties. Wij bezoeken internationale beurzen waar wij indrukken op doen om zo onze collectie van de de mooiste merken en modellen voor u te kunnen samenstellen.

Bij Ottica Eye Fashion vindt u een uitgekiende mix van bekende modemerken en bijzondere brillenlabels van internationale ontwerpers. Loopt u eens binnen om een indruk op te doen, want voor Ottica Eye Fashion geldt dat alleen het beste goed genoeg is.

Zonnebrillen, voor ieder persoon passende zonnebril

Er zijn een aantal aandachtspunten bij de keuze van een zonnebril. Een zonnebril moet bijvoorbeeld schadelijke UV-A en UV-B stralen tegen houden. Als dat niet gebeurd dan doet de bril niets anders dan verduisteren. Dit heeft als gevolg dat de pupil wagenwijd open gaat staan zodat alle schadelijke stralen juist ín de ogen komen. Als dit teveel gebeurd kan dit schadelijke gevolgen hebben.

Het is zeer belangrijk ook kinderogen te beschermen tegen fel zonlicht. Juist in de groei is bescherming belangrijk. Voor het achttiende levensjaar kan men al 50% van de beschadigingen in het oog oplopen die door zonlicht ontstaan. U kunt uw kind het beste een pet opzetten en een goede zonnebril. Geen zonnebril is zelfs beter dan met een slechte zonnebril. Dit omdat zonder zonnebril de pupil klein wordt in het felle zonlicht. Op die manier vind er een natuurlijke bescherming plaats.

Onze uitgebreide zonnebrillencollectie is; modieus, functioneel en van goede kwaliteit. Alle zonnebrillen zijn voorzien van glazen met UV-A en UV-B bescherming.